In het nieuws

Zomer Challenge

Tennisvereniging Lobith biedt zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers en jeugd. 

 

Tennisvereniging Lobith biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere team-spelers, die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers vijf tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 80,- euro voor volwassenen en 40,- euro voor de jeugd. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met tennisvereniging Lobith, tvlobith1968@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Nieuw logo T.V. Lobith

Wat zijn wij blij met het nieuwe logo! Hartelijk dank aan MJ Design voor het ontwerp. 


Bokkendag 2021 bij Tennisvereniging Lobith een groot succes.

Op het tennispark vlak bij de Lobithse molen werd zaterdag 21 augustus voor de 4e keer  in successie  “de Bokkendag” georganiseerd. Deze dag, die georganiseerd wordt door het vrijdagavond competitieteam van captain William Roos, heeft het doel om de tennissport in de regio breder te introduceren.

 

Om 9 uur druppelden de eerste sporters al binnen en werden ontvangen met koffie en cake waarna om 9.30 uur de eerste wedstrijden konden beginnen.

 

Het dubbeltoernooi waar leden en niet leden elkaar treffen is een gezellige dag waar menig spannende wedstrijd wordt gestreden. Met 40 actieve deelnemers was het ook dit jaar weer een enorm succes.

 

De finale die gespeeld werd door Sjoerd Visser samen met Marco Heijmen tegen Jelle Fransen en Devin Jansen werd na een spannende strijd in het voordeel beslist door Sjoerd en Marco.

 

Naast de tenniswedstrijden was er een tussen competitie “spijkerslaan”, waar tevens mooie prijzen te winnen waren. Ook hier droop bij de deelnemers het fanatisme eraf , waar na een spannende voorronde de finale werd gespeeld door Bas van Uhm en Mark Sommers met Mark als uiteindelijke winnaar. Het podium werd verder aangevuld met Harrie Jansen die een verdienstelijke 3e plaats opeiste.

 

Op de foto de trotse winnaars van deze mooie dag.


TV Lobith wordt gesponsord door:


Tennisvereniging Lobith    

Tennisbaan & Clubgebouw:

 

Hertog Eduardstraat 1

6915 XS  Lobith

Email: tvlobith1968@gmail.com