Bokkendag 2024

Bokkendag 2024 was een groot succes! Er is zelfs een artikel gekomen op de website van Liemers Actueel.

 

 

Bokkendag 2024 bij de Lobithse Molen

 

Zaterdag 8 juni was het weer zover, bij Tennisvereniging Lobith werd voor de 9e keer het jaarlijkse Bokkendag Toernooi bij de Lobithse Molen georganiseerd, door het Heren dubbelteam van team captain William Roos.

 

Met ruim 35 deelnemers werd de ochtend gestart met een kop koffie en koek, werd de slaap uit de ogen gewreven zodat om 9.30 uur begonnen kon worden met het herendubbel toernooi.

 

Tot aan de lunch werden er mooi partijen gespeeld met spannende wedstrijden en verrassende uitslagen.

Na de lunch werd er gestart met een tussenactiviteit waar finesse, souplesse en optimaal gevoel voor de bal werd getest met een mini tennis toernooi, onder leiding van Bas van Uhm  en Roel Roebbers.

 

In een finale met Henri Jansen en runner-up Freek van Binsbergen, trok in een spannende strijd 

Henri Jansen aan het langste eind en daarmee de 1e winnaar van de dag.

 

 

Hierna ging het verder met het herendubbel toernooi waar om elke game geknokt werd met een uiteindelijke finale tussen Robin Krabben en Sjoerd Visser tegen Henri Jansen en Rik Hendriks.

Waar het een saaie finale leek te worden met al snel een ruime voorsprong voor Robin en Sjoerd kwamen Henri en Rik toch nog goed terug in de wedstrijd maar haalden het uiteindelijk net niet en werden Robin Krabben en Sjoerd Visser de Bokkendag kampioenen 2024.

 

Na de prijs uitreiking werd het kampioenschap tot in de late uurtjes nog goed gevierd maar kan de organisatie weer terugkijken op een mooie dag!

 


Bokkendag 2023

 

Bokkendag 2023 was een groot succes! De foto's zeggen genoeg!TV Lobith wordt gesponsord door:


Tennisvereniging Lobith    

Tennisbaan & Clubgebouw:

 

Hertog Eduardstraat 1

6915 XS  Lobith

Email: tvlobith1968@gmail.com